Om oss

På Scentix Oy värderar vi kraften i dofter. Vi är övertygade om att parfymer kan öka självförtroendet och skapa lycka i vårt dagliga liv. Vi inser dock att det kan vara dyrt att köpa parfymer och att hitta rätt doft kan vara en utmaning.

Därför inspirerades vi av prenumerationstjänster för parfymer. Vi älskade idén att kunna prova nya dofter varje månad baserat på vår doftprofil. Men vi insåg att de två bästa tjänsterna var baserade i Amerika, vilket innebar tullavgifter varje månad. Dessutom hade en av dessa tjänster dålig kundservice, medan de andra tjänsterna i EU hade begränsade alternativ.

Detta fick oss att fundera: vad om vi startade vår egen prenumerationstjänst? Vi ville implementera de bästa funktionerna från andra tjänster och lägga till vår egen touch för att erbjuda en bättre upplevelse för våra prenumeranter. Och så föddes Scentix Oy.

Vi brinner för dofter och tror att alla förtjänar att uppleva glädjen och självförtroendet som kommer med att hitta den perfekta doften. Gå med oss på Scentix Oy och låt oss hjälpa dig att upptäcka din signaturdoft.

Över 700 designerdofter till hands.

Scentix Oy är en parfymprenumerationstjänst som ger kunderna en månatlig leverans av valda parfymer. Vid din första leverans ingår ett gratis och HELT ANPASSAT atomizerfodral! Anpassa ditt fodral med ditt namn, initialer eller ett personligt meddelande.

Vårt mål.

Är att erbjuda våra kunder en personlig och oförglömlig upplevelse, där de kan prova nya parfymer varje månad utan att behöva spendera en förmögenhet eller begränsa sig till en enda doft. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att upptäcka nya parfymer och uttrycka sin unika stil genom sina parfymval

 • A colourful image with the text SCENTIX in the middle.

  Farzana Hossaini

  FÖRSÄLJNINGSCHEF

  +358 458044942

 • A portrait of our founder and CEO Ali Najafi

  Ali Najafi

  PRODUKTUTVECKLING

  SWE 🇸🇪/ENG 🇬🇧

  +358 405868351 🤙

 • A colourful image with the text SCENTIX in the middle.

  Raihane Hossaini

  PRODUKTCHEF

1 av 3

OBS!

Scentix Oy eller (scentix.fi/scentix.org) är en oberoende enhet. Vi buteljerar om och ompaketerar äkta dofter utan någon association eller tillstånd från varumärket eller designern.